annox gold v2 banner

Står du og skal købe kamera til dit dykning, så vent inden du køber et GoPro. Der er alternativer som f.eks. Annox Gold. 

annonx gold v2Det er ikke altid nødvendigt at købe det dyreste grej. Skal du filme under vand kan alternativer som Annox Gold sagtens måle sig med GoPro. Vi har testet det lille Kamera der kan købes til under 1.000,00 Dkk.

Vis dine oplevelser frem for vennerne.

Intet er sjovere end at have billeder eller film med hjem fra dine dyk. Så kan du vise dine venner alle de fede oplevelser du har haft. Det er heldigvis blevet en del nemmere i dag, da undervands kamera'et ikke længere fylder så meget som en rejsekuffert. Alternativet til det store pro kamera er blevet et lille kamera du kan gemme i hånden. 

GoPro lagde de første skinner og siden er der kommet en del trafik på dem. GoPro er nok uden tvivl det bedste der er på markedet, men langt billigere kommer utrolig tæt på. Et kamera der efter vores mening klarer sig forbløffende godt er det lille Annox Gold. Her får du et kamera der har et "rødfilter" indbygget, så du ikke skal sætte noget på huset. Det er nemt at bruge og kommer med et væld af tilbehør og holdere. 

Til forskel fra GoPro er der også en skærm bagpå som standard og batterier kan tilkøbes for små penge. 

Testet både herhjemme og i rødehavet

Vi har prøvet det lille kamera både herhjemme i det lidt mere grønne vand, samt i rødehavet. Her var det indbyggede rødfilter effektivt og gjorde farverne langt bedre, specielt når du kom forbi de 5-10 meter hvorfra den røde farve forsvinder. 

Prisen taget i betragtning er det et super godt kamera der filmer i høj kvalitet og har en god stabilisator. Det er mere end pengene værd. Specielt alle beslag der følger med uden merpris er et plus. Et kamera der varmt kan anbefales.